Tökös-répás szappan birsalmás ágyban, olívahabbal

A szappan krémesen ápoló, minden bőrtípusra ajánlom, legfőképpen a száraz bőrűeknek.
Hidratáló és bőrnyugtató hatással bír. Még az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr is jól bírja ezt a kellemesen kényeztető natúr szappant.

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, pépesített sütőtök, répa, birsalma, a felső réteg 100%-os olívaolaj kecsketejjel készült

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van.

Sütőtök: nagy mennyiségben tartalmaz regeneráló A- vitamint, antioxidáns C-vitamint, cinket; nyugtatja és hidratálja a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok esetében is jótékony hatású.

Kecsketej: a legjobb bőrtápláló, mert tele van vitaminokkal, zsírsavakkal, tejsavval és tejzsírral. Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését, gyulladáscsökkentő hatású.

Birsalma: hidratáló,tápláló, összehúzó és antioxidáns hatású.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése