Kecsketejes, csokis szappan rózsaszirommal szórva

A szappant igénybevett, száraz, zsíros és normál bőrre ajánlom.
A kecsketej különösen finoman bánik a bőrrel, kalcium tartalmával egészségesebbé, puhábbá varázsolja. Gyorsan hidratálja és táplálja a bőrt. A kecsketej fontos ásványokat tartalmaz: kalcium, magnézium és kálium és vitaminokban is bővelkedik: A, B, B2, B6, B12, C, D.A tej fehérje is rengeteg tápanyagot tartalmaz, ezért az ebből az anyagból készült szappan természetesen gazdag proteinekben.

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, házi kecsketej, csoki, körömvirág

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van.

Kecsketej: a legjobb bőrtápláló, mert tele van vitaminokkal, zsírsavakkal, tejsavval és tejzsírral. Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését, gyulladáscsökkentő hatású. Fontos ásványokat tartalmaz: kalcium, magnézium és kálium és vitaminokban is bővelkedik: A, B, B2, B6, B12, C, D.A tej fehérje is rengeteg tápanyagot tartalmaz, ezért az ebből az anyagból készült szappan természetesen gazdag proteinekben.

Csoki: ránctalanító, feszesítő, hidratáló hatású, egyensúlyban tartja a bőr nedvesség tartalmát, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat és simává, bársonyossá teszi bőrünket.

Jellemzői: jól habzó szappan, lágy és selymes fürdéskor a tapintása, kellemes natúr illata van és kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt.

Változatok:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése