Kurkumás-fahéjas körömvirággal díszített szappan

A szappant gyulladásos, aknés, érzékeny és normál bőrre ajánlom.
Gyengéden és kíméletesen ápolja az érzékeny bőrfelületet, megnyugtatja és kellemes tapintásúvá varázsolja bőrünket.

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, csipkebogyó/hibiszkusz teafőzet, darabolt csipkebogyó

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van. 

Fahéj: vérellátás javító, pórus összehúzó hatású. A tiszta fahéj illóolaj közérzetjavító, lazító hatású.

Kurkuma: pórustisztító, faggyúmirigy szabályozó, vérkeringés fokozó.

Körömvirág: érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek bőrének ápolására. Hatóanyagai a különböző külső hatások következtében elvesztett zsír- és nedvességtartalmat pótolják, ezáltal a bőrt puhítják és rugalmassá, bársonyossá teszik.

Jellemzői: ápoló és tisztító hatású, 'masszírozó' szappan. Sötét színét a fahéj adja.

Változatok:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése