Csipkebogyó-hibiszkusz szappan

A szappant érzékenyszáraz, aknés, irritált és normál bőrre ajánlom.
Intenzív ápolást biztosít a bőrnek, ezenkívül táplálja és védi a bőrünket a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát. Bőrünk visszanyeri fényét és egészséges megjelenését.

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, csipkebogyó/hibiszkusz teafőzet, darabolt csipkebogyó

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van. 

Csipkebogyó/hibiszkusz főzet: A csipkebogyó erősítő és összehúzó hatású. Értékes hatóanyagainak köszönhetően eredményesen alkalmazható érzékeny, aknés, irritált bőr ápolására, kezelésére. A hibiszkusz frissíti a bőrt, segíti a sejtek megújulását, feszesítő hatással bír.

Jellemzői: ápoló és tisztító hatású, mérsékelten habzó, radírozó, 'masszírozó' szappan.

Változatok: