Shea vajas, szenes szappan tökös kockákkal

A szappant gyulladásos, pattanásos és zsíros bőrre ajánlom.
A szappan kiválóan tisztítja bőrünket, miközben ápolja értékes vitaminokkal és hatóanyagokkal. 

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, shea vaj, ricinus olaj, orvosi szén, sütőtökös szappan darabok

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van. 

Shea vaj: gazdag zsírsav-tartalma mellett sok A, E és F vitamint tartalmaz, hasonlít a bőr természetes lipidjeihez, ezért jól táplál és hidratál, visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát.

Ricinus olaj: nagyon jó habzást biztosít a szappan számára, ezenkívül számos jó hatása van: gyulladáscsökkentő, hidratáló, bőrtápláló, lágyítja és puhítja a bőrünket.

Orvosi szén: kiválóan tisztítja a pórusokat, a méreganyagokat és szennyeződéseket eltávolítja, kiválóan gyógyítja a pattanásos és miteszeres bőrt.

Jellemzői: tisztító, hidratáló és ápoló hatású, mérsékelten habzószappan.

Változatok: