Kakaóvajas szappan levendula illattal

A szappant minden bőrtípusra ajánlom.
A szappan lágyan tisztít, miközben feltölti bőrünket értékes vitaminokkal és hatóanyagokkal. 

A szappan összetevői: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, kakaóvaj, levendula illóolaj

Olívaolaj: táplálja és megnyugtatja a bőrt, megőrzik annak nedvességét és rugalmasságát.így a bőr sima és selymes lesz tőle. Nem habzik.

Kókuszvaj: bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez az olaj biztosítja a szappanok természetes habzását.

Napraforgóolaj: végi a bőrt a kiszáradástól. Az olaj felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását.

Pálmaolaj: nagyon jó tisztítóhatást ad szappanunknak, nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, van benne még K vitamin és béta-karotin is. Öregedésgátló hatása van. 

Kakaóvaj: gazdag különféle telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, foszforban, káliumban, mangánban, és kitűnő antioxidáns forrás. Csökkenti a bőr kiszáradását és javítja annak rugalmasságát, hidratálja és lassítja a bőr öregedését.

Levendula illóolaj: kutatások bizonyítják, hogy nyugtató és görcsoldó hatása van, s emellett antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése